Revivogen, preventiemiddel voor haaruitval zonder inname van tabletten

Revivogen® is een dermatologisch geteste natuurlijke oplossing dat haarverlies en dunner wordend haar bestrijdt.

De behandeling is lokaal en zonder vervelende bijwerkingen, welke bij andere haarproducten tegen haarverlies zo af en toe voorkomen. Het middel is zowel voor mannen als vrouwen geschikt.

De werking 

Revivogen, maakt gebruik van krachtige natuurlijke ingrediënten die een wetenschappelijk bewezen werking hebben ten aanzien van haaruitval en dunner wordend haar.

Revivogen blokkeert de werking van het enzym 5-alpha-reductase, waardoor het hormoon testosteron niet omgezet wordt in dihydrotestosteron (DHT) in de hoofdhuid.

DHT bindt namelijk aan de haarfollikels waardoor de haren dunner worden en uiteindelijk uitvallen, resulterend in het erfelijk mannelijk kaalheidspatroon. Applicatie van Revivogen op de hoofdhuid heeft tot gevolg dat er minder DHT geproduceerd wordt waardoor de haar langer in de anagene (groei-) fase blijft en dus pas veel later uitvalt. Ook zullen `slapende` follikels, die nog een kleine hoeveelheid keratine produceren, weer uitgroeien tot gezonde sterke haren.

Wat kunt u verwachten

Het is niet onbelangrijk om een reëel verwachtingspatroon van, een voor u nieuwe, behandeling te hebben. Verwachtingen bepalen namelijk mede het door u beleefde succes. Hieronder leest u enkele aandachtspunten. Bekijk voor verdere informatie ook het onderzoeksrapport.

Binnen 2-4 weken na het gebruiken van Revivogen constateren sommige gebruikers een verhoogd haarverlies. Ondanks dat dit in eerste instantie in uw ogen tegenvallend is, is dit een goed teken! Het product werkt!!

Het extra haarverlies wordt veroorzaakt doordat Revivogen de groeicyclus van de haarfollikel activeert. De haren die zich in de overgangs- en rustende fase bevinden verlaten versneld dit stadium en gaan over in een nieuwe anagene (groei-) fase.
De haarwortels produceren nieuwe en gezondere haren.

Binnen 60-90 dagen neemt het extra haarverlies af en wordt het haar minder dun. U zult nu constateren dat uw haar dikker wordt.

newest-mockrev2

Kosten:

Revivogen Set prijs
€ 150,00

Revivogen
scalp therapy
€ 129,00 per set
(voor 3 maanden).

Revivogen shampoo
€ 25,00

Revivogen conditioner

€ 25,00

X5 Hairlaser
 
€ 295,00

Hairmaxlaser 7
 € 345,00

Hairmaxlaser 9
€ 475,00

Hairmaxlaser 12
€ 525,00

Het haar zal gedurende de 3-6 maanden van het proces nog dikker worden. Mogelijk constateert u ook nieuwe haren, die in de tijd nog zichtbaarder zullen worden.

Het maximale effect van de behandeling, mits vrijwel iedere dag gebruikt, wordt bereikt na 16-18 maanden. Wij adviseren na deze periode het gebruik van Revivogen terug te brengen naar 3-5 keer per week om het verkregen resultaat te
handhaven.

Conclusie 

Revivogen

  1. is een veilige behandeling zonder bijwerkingen.
  2. is een locale behandeling van dunner wordend haar en bestrijdt haaruitval volgens het mannelijk kaalheidspatroon.
  3. bevordert de anagene (groei-) fase van haar, waardoor het haar gezonder en dikker wordt.
  4. is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Nieuwe ontwikkelingen
Naast de bekende geneesmiddelen is er sinds kort ook een behandeling die veelbelovend is en sinds februari 2007 door de FDA erkend is als bewezen middel tegen haaruitval. Het betreft de Low Level Laser.

Low Level Laser
De Low Level laser is er in 2 uitvoeringen. De eerste uitvoering oogt als een droogkap en bevat 30 roterende lasers. Deze wordt alleen gebruikt in klinieken.

De tweede uitvoering is voor thuisgebruik. Voor de vrouwen is deze in de vorm van een borstel. Voor de mannen met kort haar is er een rond apparaat dat gemakkelijk in de hand te houden is. De apparaten bevatten 7, 9 of 12 lasers. Gezien het aantal lasers wordt het resultaat met de kliniek-laser eerder bereikt of is de behandeling korter per keer.

Meest succesvolle resultaat - combinatiebehandeling
Preventie van haaruitval is meest succesvol wanneer de Low Level Laser gebruikt wordt in combinatie met Revivogen, Minoxidil of Propecia.