U bent 3 stappen verwijderd van het stoppen van haaruitval

De drie producten in het Revivogen systeem zijn ontworpen om samen te werken om DHT productie (de oorzaak van haaruitval) te stoppen. Revivogen stelt u in staat om controle van je haarverlies te nemen. Alles wat u nodig heeft zijn de Scalp Therapy, Shampoo en verdikkings conditioner.

De hoeksteen van Revivogen is de Scalp Therapy. Het levert een zeer geconcentreerde combinatie van natuurlijke anti-DHT en stimulerende groei ingrediënten rechtstreeks aan de haarfollikel, waar 95 procent van het DHT (de oorzaak) wordt geproduceerd. Het is noodzakelijk om de Scalp Therapy elke 24 uur te gebruiken om verbetering te zien. breng het aan en wrijf het in de hoofdhuid in 10 tot 20 seconden.

In de ochtend, gewoon wassen met de Bio-Cleansing Shampoo, die een aantal van de actieve ingrediënten bevat die in de Scalp Therapy zitten om DHT te verwijderen van het hoofdoppervlak en een gezonde omgeving voor haargroei creëert. Laat een paar minuten zitten om te zorgen dat de ingrediënten de hoofdhuid in dringen.

Volg de Bio-Cleansing Shampoo op met de Verdikkings Conditioner om slap en dunner wordend haar nieuw leven in te blazen. Het creëert dikker, voller haar met de hulp van natuurlijke eiwitten die de haarschacht direct een verhoogde intensiteit leveren.

Gebruik voor het beste resultaat deze producten volgens instructie.

Revivogen druppelaar


1. Haar terug kammen

Revivogen spray

1. Haar terug kammen

 

2. Afhankelijk van de grootte
van het kalende gebied, gebruik
1 - 2 ml Revivogen Scalp Therapy


2. Verplaats de tuit zodat het naar het hoofd gericht staat

 
3. Scheid het haar met de druppelaar en verplaats deze over de hoofdhuid. druppel de formule lichtjes. ga door met dit proces tot alle gebieden gedekt zijn.

3. Plaats de tuit op de hoofdhuid. spray 10-20 keer afhankelijk van de grootte van het gebied. Doe dit 1 keer per dag.
 
4. Als de Scalp Therapy begint te lopen, masseer deze dan in de hoofdhuid. Laat dit gedurende een paar uur zitten.


4. Als de Scalp Therapy begint te lopen, masseer deze dan in de hoofdhuid. Laat dit gedurende een paar uur zitten.