Aankondiging van de release van nieuwe en verbeterde Revivogen formule met cafeïne

     
In overeenstemming met onze toewijding aan de meest krachtige producten voor alopecia androgenetica en met behulp van wetenschappelijk bewezen natuurlijke ingrediënten, kondigt Advanced Skin and Hair Inc. de release aan van zijn nieuwste Scalp Therapy Formule. Door het verbeteren van de effectiviteit en verbeteringen in de uitstraling, gevoel en de geur van Revivogen Scalp Therapy wordt zo de gebruikerservaring verbeterd.

Nieuw ingrediënt: Cafeïne
Recente studies hebben aangetoond dat niet alleen de cafeïne de onderdrukkende effecten van testosteron keert op de haarzakjes, maar ook een zeer sterke stimulator van de haarzakjes groei is. Cafeïne samen met Procyanidin Oligomers (een ander bewezen groeistimulans) in Revivogen biedt de meest uitgebreide, wetenschappelijk bewezen natuurlijke groei stimulator combinatie beschikbaar in een natuurlijke product.
 
De nieuwe combinatie van krachtige groei stimulerende cafeïne en Procyanidin Oligomers in aanvulling op de sterkste natuurlijke 5AR en androgeen receptor blokkers, maakt u de meest uitgebreide en krachtige Revivogen formule mee die nog steeds onovertroffen is met andere natuurlijke producten in de markt.

Andere verbeteringen:
Om de klanttevredenheid te verhogen en de gebruikerservaring te verbeteren is de nieuwe formule nu lichter van kleur om vlekken van de reële gekleurd haar te vermijden, heeft een nieuwe, meer aangename mint geur, voelt minder vet en absorbeert sneller. Deze veranderingen werden uitgevoerd zonder eventuele wijzigingen in de hoeveelheid of kwaliteit van de heilzame ingrediënten die in Revivogen zitten.
De nieuwe formule is beschikbaar en verscheept naar alle klanten en leveranciers sinds oktober 2010. Dus als je Revivogen scalp therapie tijdens de afgelopen maanden hebt gekocht kun je de nieuwe formule al hebben.