Revivogen: De werking weer bewezen!

003
Een steuntje in de rug voor Revivogen
Een studie in de "British Journal of Dermatology" een gerenommeerd vakblad voor dermatologen bevatte het navolgende nieuws.


Als er 3 substanties, te weten azelaic acid,vitamine B6 en zink worden samengevoegd in een lage concentratie wordt aangetoond dat 90% afname van de 5 alpha-reductase activiteit kan worden behaald.
Indien deze "in vitro" (reageerbuis) studie "in vivo" (proefpersonen) kan worden herhaald met dezelfde resultaten kan er weer een effectief middel tegen haaruitval komen dat zonder recept kan worden verkregen

Het is allang bij artsen en wetenschappers bekend dat DHT (Dihydrotestosteron), een derivaat van het mannelijk hormoon testosteron de oorzaak is voor erfelijke haaruitval. Het enzym 5AR is verantwoordelijk voor die omzetting van testosteron in DHT. Als een vermindering van die omzetting kan worden verkregen is dat dus een belangrijke stap in het voorkomen van erfelijke haaruitval.

Zoals onlangs bleek is er al een middel verkrijgbaar onder de naam Revivogen dat die drie ingrediënten bevat. Het middel is ontwikkeld door Dr. Alvi Armani uit de Verenigde Staten en al geruime tijd verkrijgbaar in Nederland. Omdat Revivogen geen geneesmiddel is, is goedkeuring door de gezondheidsautoriteiten niet vereist. Revivogen kan door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt.

De werking

004

 

 

Revivogen, maakt gebruik van krachtige natuurlijke ingrediënten die eenwetenschappelijk bewezen werking hebben ten aanzien van haaruitval en dunner wordend haar.

Revivogen
blokkeert de werking van het enzym 5-alpha-reductase, waardoor het hormoon testosteron niet omgezet wordt in dihydrotestosteron (DHT) in de hoofdhuid.

DHT bindt namelijk aan de haarfollikels waardoor de haren dunner worden en uiteindelijk uitvallen, resulterend in het erfelijk mannelijk kaalheidspatroon. Applicatie van Revivogen op de hoofdhuid heeft tot gevolg dat er minder DHT geproduceerd wordt waardoor de haar langer in de anagene (groei-) fase blijft en dus pas veel later uitvalt. Ook zullen `slapende` follikels, die nog een kleine hoeveelheid keratine produceren, weer uitgroeien tot gezonde sterke haren.

Wat kunt u verwachten

Het is niet onbelangrijk om een reëel verwachtingspatroon van, een voor u nieuwe, behandeling te hebben. Verwachtingen bepalen namelijk mede het door u beleefde succes. Hieronder leest u enkele aandachtspunten. Bekijk voor verdere informatie ook het onderzoeksrapport.

Binnen 2-4 weken na het gebruiken van Revivogen constateren sommige gebruikers een verhoogd haarverlies. Ondanks dat dit in eerste instantie in uw ogen tegenvallend is, is dit een goed teken! Het product werkt!!
005

Het extra haarverlies wordt veroorzaakt doordat Revivogen de groeicyclus van de haarfollikel activeert. De haren die zich in de overgangs- en rustende fase bevinden verlaten versneld dit stadium en gaan over in een nieuwe anagene (groei-) fase. De haarwortels produceren nieuwe en gezondere haren.

Binnen 60-90 dagen neemt het extra haarverlies af en wordt het haar minder dun. U zult nu constateren dat uw haar dikker wordt.

Het haar zal gedurende de 3-6 maanden van het proces nog dikker worden. Mogelijk constateert u ook nieuwe haren, die in de tijd nog zichtbaarder zullen worden.

Het maximale effect van de behandeling, mits vrijwel iedere dag gebruikt, wordt bereikt na 16-18 maanden. Wij adviseren na deze periode het gebruik van Revivogen terug te brengen naar 3-5 keer per week om het verkregen resultaat te handhaven.

Conclusie

Revivogen

  1. is een veilige behandeling zonder bijwerkingen.
  2. is een locale behandeling van dunner wordend haar en bestrijdt haaruitval volgens het mannelijk kaalheidpatroon.
  3. bevordert de anagene (groei-) fase van haar, waardoor het haar gezonder en dikker wordt.
  4. is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.