Wat is Revivogen Thickening Conditionerrevivogen Conditioner

Revivogen Thickening Conditioner maakt uw haar zachter en voller. Door gebruik te maken van deze speciale, volledig natuurlijke conditioner, ziet uw haar er vol en gezond uit.

Revivogen Conditioner bevat dermatologisch geteste natuurlijke eiwitten dat het haar glanzender en sterker maakt, en het volume van het haar verhoogt

Wat doet Revivogen Thickening Conditioner

Vergeet gebroken, slap en dof haar. U ziet de spectaculaire resultaten vanaf het eerste gebruik en uw haar zal dikker, sterker en steviger aanvoelen met het dagelijks gebruik van Revivogen Thickening Conditioner.

Revivogen Thickening Conditioner bevat ingrediënten die het volume, kracht en uithoudingsvermogen van uw haar verhoogt telkens wanneer u het gebruikt.

Speciaal ontworpen voor zwak en beschadigd haar, voor mensen met haaruitval en voor degenen die gebruik maken van lotions die alcohol bevatten tegen Alopecia Androgenetica, want door alcohol droogt het haar op en wordt het broos en saai.

Hoe werkt Revivogen Thickening Conditioner

De gepatenteerde formule van Revivogen Thickening Conditioner bevat kruiden en natuurlijke voedingsstoffen met een bewezen hydraterende, verstevigende, kalmerende en herstellende werking. Deze natuurlijke voedingsstoffen zorgen ervoor dat uw haar meer volume krijgt en beter hydrateert.
Het bevat de hoogste kwaliteit aminozuren en pantotheenzuur (vitamine B-5) dat glans geeft aan het haar. Kruidenextracten verminderen de vettigheid van het haar en zorgen voor een zachte behandeling. Het geeft ook volume en herstelt de glans aan het haar en bevat natuurlijke haver en tarwe-eiwitten die de haren versterken.

Wat zit er in Revivogen Thickening Conditioner

Vochtinbrengend: hydrateert zowel het haar en hoofdhuid, die uitdroogt door bijvoorbeeld de zon, vuil en diversen Stylingproducten.

revivogen Conditioner Biotine
revivogen Conditioner Aloë Vera
revivogen Conditioner Panthenol (Pro-vitamine B5)

Verzachtend: Etherische oliën die de hoofdhuid en het haar kalmeren als gevolg van de natuurlijke flora van de huid, maar ook omwille van talg. Dat is de belangrijkste oorzaak van dermatologische aandoeningen in de hoofdhuid en haar.

revivogen Conditioner Olie Jojoba
revivogen Conditioner Amandelolie
revivogen Conditioner Rozemarijn
revivogen Conditioner Sage Extract
revivogen Conditioner Kamille-extract

Nutriënten: Natuurlijke kruiden ingrediënten die de haren herstructureren. Dekt af, herstelt het haar van schade en geeft meer volume aan het haar.

revivogen Conditioner Tarwe-eiwit
revivogen Conditioner Soja-eiwit
revivogen Conditioner Gehydrolyseerde Haar keratine
revivogen Conditioner Silk Protein

Extracten: Extracten van botanische herkomst helpen de hoofdhuid te revitaliseren, verhogen de doorbloeding en verbeteren de gezondheid van de haarfollikel.

revivogen Conditioner Comfry Extract
revivogen Conditioner Menthol
revivogen Conditioner Pepermunt olie
revivogen Conditioner Extract Tijm

De aanval op de wortel van haaruitvalrevivogen Conditioner

Revivogen Thickening Conditioner maakt gebruik van de technologie Transmerol Folliculaire Delivery System (TFDS), die actieve ingrediënten direct overdragen in de haarfollikel. De TFDS bevat Liposomen en derivaten van natuurlijke oliën die de hoofdhuid doordringen en draagt ​​de actieve bestanddelen over waar ze echt nodig zijn, dat wil zeggen in de haarfollikels.

Voor het beste resultaat, is het raadzaam om het gebruik van Revivogen Thickening Conditioner te combineren met Revivogen Scalp THerapy en Revivogen Bio-Cleansing Shampoo

Verpakking

De verpakking Revivogen Thickening Conditioner bevat 360ml, wat met dagelijks gebruik 2-4 maanden meegaat.