Haaruitval bij mannen

Als je onder de 85 procent van de mannen valt die last heeft van haaruitval, kan Revivogen  helpen. Deze revolutionaire natuurlijke haaruitval oplossing werd geformuleerd door een dermatoloog om de hoofdoorzaak van haaruitval te bestrijden, een hormoon-bijproduct genaamd DHT dat wordt geproduceerd in de haarfollikels. Maar dunner wordend haar kan snel voor onomkeerbare kaalheid zorgen  als de follikels uiteindelijk sterven en stoppen met het produceren van haar. Dit is de reden waarom het belangrijk is om te beginnen met een behandeling van het haarverlies in de vroege stadia van haarverlies.

Type haarverlies

Ongeveer 95 procent van dunner wordend haar bij mannen wordt veroorzaakt door mannelijk patroon haarverlies. dit kan zich ontwikkelen tot een terugtrekkende haarlijn of een dunnere lijn op de kruin van het hoofd. Als je haarverlies niet overeen komt met dit patroon, kunt u één van de resterende 5 procent zijn wiens haarverlies het gevolg is van een onderliggende gezondheidstoestand. Dit kan zijn auto-immuun ziekte, hormonale onbalans, ernstig trauma of schok, medicatie bijwerkingen of andere oorzaken.

Er zijn 4 soorten haaruitval:

  • Mannelijk patroon haarverlies
  • Alopecia Areata
  • Telogen Eflluvium
  • Traction Alopecia

Mannelijk patroon haar verlies

Als u mannelijk patroon haar verlies heeft, kunt u uw ouders bedanken voor het doorgeven van de genen. Deze vorm van haarverlies treedt op wanneer DHT ervoor zorgt dat de dikke haartjes scheuren en zo dunner, kortere en kleurloze haren produceren. Deze "perzik pluis" maakt het haar dunner, leidt tot kale plekken, en eventueel permanent haarverlies. Zodra de haarzakjes in de verdunde gebieden sterven, lijkt uw hoofdhuid strak en glanzend.

Alopecia Areata

Fragmentarisch haaruitval, het meest gezien op de hoofdhuid en in de baard, is waarschijnlijk Alopecia Areata.  Het haar valt uit in deze gebieden en resulteert in gladde, ronde plekken die een grootte van een muntstuk of groter kunnen hebben. Alopecia areata wordt veroorzaakt doordat het immuunsysteem de haarzakjes aanvalt. Alopecia Areata kan plotseling starten of stoppen, en kan voorkomen bij kinderen en volwassenen.
 

Telogen Eflluvium

Bloedarmoede, laag ijzergehalte, onvoldoende eiwit, schildklier ziekte, een operatie en ziekte kan
leiden tot
plotselinge en massale haaruitval over de gehele hoofdhuid en staat bekend als Telogen Efflivium. Degenen die deze vorm van haaruitval ervaren vinden vaak grote hoeveelheden haar in hun borstel, in de douche of op hun kussen.

 


Traction
Alopecia

Buitensporig en aanhoudend trekken aan het haar kan leiden tot tractie alopecia. Meest frequent gezien in gevlochten haren, deze voortdurende stress veroorzaakt blijvende schade aan de haarzakjes en voorkomt haar van hergroei.