Heeft Revivogen bijwerkingen?

Nee, niet bij gebruik volgens voorschrift. Revivogen`s actieve ingrediënten zijn gemaakt van natuurlijke stoffen die een lange geschiedenis hebben van gebruik, zowel mondeling als plaatselijk. De enige bijwerking die bekend is met het gebruik van dit product is een lichte hoofdhuid irritatie in minder dan 2% van de gebruikers.

Komt mijn haar terug op reeds kalende plekken?

Revivogen heeft als doel het voorkomen van verder haaruitval. In enkele gevallen, en dan alleen bij plekken waar het haar tot voor kort nog groeide, kan het haar weer terugkomen .

Wanneer moet ik met de behandeling beginnen?

Wij raden aan om ze spoedig mogelijk met de behandeling te beginnen. Het grootste succes is te behalen bij jonge mensen met een beginnende vorm van haaruitval.

Kan ik andere haarproducten gebruiken of mijn haar kleuren terwijl ik Revivogen gebruik?

Ja. U kunt elk ander soort haarverzorgingsproduct gebruiken tijdens het gebruik van Revivogen, zoals haarkleur en styling producten. U kunt zelfs een hoed dragen. Als u aanvullende actuele behandelingen zoals Rogaine ® (Minoxidil) gaat gebruiken, moet u ze minstens drie uur van elkaar toepassen om elke interventie  met de absorptie van Revivogen`s actieve bestanddelen te voorkomen.

Moet ik Revivogen mijn hele leven gebruiken?

Zodra u de gewenste resultaten behaalt, moet u Revivogen blijven gebruiken om uw tot nieuw leven ingeblazen haar te behouden, omdat je lichaam continu DHT produceert. Echter, in tegenstelling tot veel andere producten, kunt u de frequentie van de Revivogen applicatie in de loop van de tijd afbouwen, en het uiteindelijk verminderen tot het gebruik van drie tot vijf keer per week. Dit duurt meestal twaalf tot zestien maanden nadat u begonnen bent.

Is de behandeling voor zowel mannen als voor vrouwen?

Ja, en we hebben veel tevreden mannelijke én vrouwelijke klanten. Verrassend is dat de oorzaak van haarverlies bij vrouwen in de meeste gevallen hetzelfde is als bij mannen. Gelukkig voor vrouwen, helpt oestrogeen om de haarfollikel te beschermen tegen de destructieve effecten van DHT. Maar, veel vrouwen ontwikkelen dunner wordend haar en haarverlies als gevolg van schommelingen in het oestrogeen-niveau en / of overproductie van DHT. Revivogen beschermt het haar follikel van DHT, wat resulteert in dikker, voller en gezonder haar.